+908507629344
İNFO@MZTERCUMANLIK.COM
فرآیند اخراج
به شرکت مشاوره مهران ما خوش آمدید. در این صفحه سعی می کنیم جزیی ترین اطلاعات را در مورد روند اخراج در اختیار شما قرار دهیم.
تصمیم اخراج به معنای اخراج یک تبعه خارجی در ترکیه و اعمال ممنوعیت ورود به ترکیه است. اگر یک تبعه خارجی ویزای خود را نقض کند (مثلاً اقامت 6 ماهه با ویزای 3 ماهه) یا در داخل جمهوری ترکیه فعالیت های غیرقانونی و غیر اخلاقی انجام دهد، اخراج می شود. علاوه بر این، اگر او درگیر فعالیت هایی مانند خطرناک بودن برای امنیت عمومی یا سلامت ملی یا استفاده از روادید صادر شده برای هدفی خاص به دلیل دیگری (مثلاً کار بدون مجوز کار) باشد، اخراج به عنوان امکان پذیر است. نتیجه این موقعیت ها
افرادی که تابعیت جمهوری ترکیه را ندارند در سیستم حقوقی ترکیه "خارجی" محسوب می شوند. افراد خارجی وضعیت حقوقی متفاوتی دارند. با این حال، عامل اصلی برای خارجی محسوب شدن یک فرد این است که آیا او تابعیت ترکیه را دارد یا خیر.
برای اینکه خارجی که حکم اخراج او صادر شده و مورد رسیدگی قرار گرفته است دوباره وارد جمهوری ترکیه شود، ممنوعیت ورود باید برداشته شود، یعنی تصمیم اخراج باید برداشته شود. حذف تصمیم اخراج ممکن است شرایط بسیار مهمی را برای اتباع خارجی ایجاد کند. به عنوان مثال، افراد اخراج شده باید جدا از همسر و فرزندان خود زندگی کنند یا ممکن است در کشورهایی که به آن اعزام می شوند با شرایط مشکل زا مواجه شوند.
دلایل اخراج
مهمترین موضوع در مورد لغو تصمیم اخراج، دلیل اتخاذ تصمیم اخراج است. بر این اساس، یک تبعه خارجی ممکن است برای مدت کوتاهی اخراج شود و یا ممکن است برای مادام العمر از ورود به ترکیه منع شود. دلایل تبعید متفاوت است. در این میان، شایعترین دلایلی که با آن مواجه میشویم شامل بیش از حد مجاز ویزا یا عدم تمدید دوره اجازه اقامت است. وقتی رفتار غیرقانونی یک تبعه خارجی در جمهوری ترکیه را که یکی از اساسی ترین دلایل آن را تشخیص داده ایم در نظر می گیریم، در عمل با دلایل زیر مواجه می شویم:
اگرچه یک تبعه خارجی دارای مجوز اقامت است، اما بدون مجوز کار در ترکیه مشغول به کار است. اتباع خارجی که به صورت غیرقانونی کار می کنند، زمانی که شناسایی شوند، اخراج می شوند.
اتباع خارجی که ترکیه را ترک نکنند، حتی اگر ویزای اقامتش در ترکیه منقضی شده باشد، نقض ویزا تلقی می شود و اخراج می شود. در این حالت که تخلف ویزا نامیده می شود، در صورتی که تبعه خارجی جریمه تخلف ویزا را بپردازد و سپس از کشور خارج یا وارد کشور شود و ظرف 10 روز آینده درخواست اقامت دهد، اخراج نمی شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع، لطفاً صفحه محاسبه جریمه اخراج ما را بررسی کنید.
حتی اگر مجوز اقامت منقضی شده باشد، تبعه خارجی که این اجازه را تمدید نکند، در صورت شناسایی از کشور اخراج خواهد شد.
اتباع خارجی گاهی اوقات برای داشتن برخی حقوق در ترکیه ازدواج های ترتیب داده شده را انجام می دهند. در صورت شناسایی چنین ازدواج های جعلی، تبعه خارجی مجدداً اخراج می شود. علاوه بر این، کد محدودیت با شماره V70 برای شخص وارد می شود.
تبعه خارجی، فحشا و غیره در جمهوری ترکیه. اگر مرتکب رفتار غیراخلاقی شده باشد از قبیل دستگیری و تبعید می شود.
سایر دلایل اخراج ...
یکی دیگر از دلایل اخراج این است که یک تبعه خارجی مرتکب جرم شده و بر اساس آن مجازات حبس دریافت می کند. علاوه بر این، افراد خارجی که عضو یا هوادار یک سازمان تروریستی هستند نیز تحت این محدوده اخراج می شوند.
اخراج افرادی که به صورت غیرقانونی یا با مدارک جعلی وارد ترکیه می شوند نیز یک دلیل رایج است. اگر یک تبعه خارجی که تصمیم اخراج دارد به هر نحوی ورود به ترکیه را ممنوع کرده باشد، فرد نیز اخراج خواهد شد.
اگر مشخص شود که تبعه خارجی دارای بیماری مسری است که ممکن است سلامت عمومی را به خطر بیندازد، ممکن است برای فرد تصمیم اخراج صادر شود.
همچنین ممکن است تصمیم اخراج برای اتباع خارجی که درخواست حمایت بین المللی آنها رد شده باشد و خارجیانی که وضعیت حمایت آنها منقضی شده است نیز صادر شود.
دلایلی که در اینجا فهرست کرده ایم تنها بخشی از همه دلایل است. همچنین ممکن است تبعه خارجی بنا به دلایل دیگری اخراج شود. بسته به دلیل اخراج، مدت زمان ممنوعیت ورود فرد به کشور نیز مشخص می شود. همانطور که اشاره کردیم، دوره های مختلفی بسته به هر دلیلی رخ می دهد. با این حال، وقتی به طور کلی به این دوره ها نگاه می کنیم، می بینیم که بین 5 ماه تا 5 سال متغیر است. در برخی موارد، این ممنوعیت می تواند تا 10 سال ادامه یابد.
شرکت مشاوره ترجمه مهران در تمامی زمینه های ترجمه در خدمت شماست.
در برخی موارد بسته به دلیل اخراج، کد محدودیت برای فرد اخراج شده درج می شود. به همین دلیل حذف کد اعمال شده برای اتباع خارجی از اهمیت بالایی برخوردار است. ادامه این روند با کمک یک متخصص به همان اندازه مهم است. در واقع قبل از شروع فرآیند اخراج باید بررسی شود که تبعه خارجی چه نوع کد محدودیتی دارد. اگر کد محدودیت به جای اطلاعرسانی محدودکننده باشد، اقدامی که باید انجام شود کمی تغییر میکند و دشوارتر میشود. شما می توانید اطلاعات دقیق و جامع در مورد کدهای محدودیت، که برنامه هایی هستند که ورود اتباع خارجی به ترکیه را ممنوع می کنند، در صفحه حذف اخراج ما بخوانید.
چه کسی تصمیم اخراج را می گیرد؟
تصمیم برای اخراج یک تبعه خارجی توسط اداره کل مدیریت مهاجرت ترکیه یا فرمانداری مربوطه گرفته می شود. در این مرحله مدت ممنوعیت ورود اتباع خارجی به کشور مشخص می شود و اختیارات مقامات اداری در تعیین این مدت کاملاً گسترده است. اما مدت زمانی در حدود مقرر در قانون تعیین خواهد شد. همانطور که اشاره کردیم، مقامات اداری دارای اختیارات گسترده ای هستند و گاهی اوقات از این اختیارات به صورت تکانشی استفاده می شود. با این حال، راهحلهای قضایی علیه مرجعی که به این روش استفاده میشود نیز مفتوح است.
فرآیند حذف اخراج
یک تبعه خارجی که حکم اخراج دارد، یعنی یک فرد خارجی اخراج شده، نمی تواند قبل از پایان ممنوعیت ورود به ترکیه وارد کشور شود. اما در این وضعیت استثناهایی وجود دارد. به عبارت دیگر، همیشه لازم نیست منتظر انقضای این مدت باشید.
حذف اخراج به دو صورت انجام می شود. اول از همه، ممکن است خارجی با مجوز قانونی ویزا دریافت کرده باشد. او با این ویزا می تواند قبل از اتمام حکم اخراج وارد ترکیه شود. ثانیاً، شخص خارجی می تواند از طریق دادگاه اداری در مورد ابطال تصمیم اخراج صادر شده در مورد خود، درخواست دعوی کند. جزئیات این دو روش را در ادامه مقاله به اشتراک خواهیم گذاشت.
حذف اخراج با ویزای مشروح
تنها راه ورود یک خارجی به ترکیه با وجود تصمیم اخراج، اخذ ویزا با مجوز است. یک تبعه خارجی که برای او حکم اخراج صادر شده است، میتواند با ویزای معتبر ازدواج، تحصیل یا تحقیق، کار یا درمان وارد ترکیه شود، حتی اگر ممنوعیت ورود منقضی نشده باشد. برای اخذ این ویزاهایی که گفتیم باید مدارک بر اساس این دلایل در حین درخواست ویزا مستند باشد. در غیر این صورت درخواست رد خواهد شد. زمانی که درخواست دعوت ویزای مشروح توسط افرادی که در زمینه خود متخصص نیستند انجام می شود، معمولاً تصمیم رد می شود. انجام این فرآیندها با کارشناسانی که قبلاً روی این موضوع کار کرده اند مفید خواهد بود.
برای برخی افراد امکان درخواست ویزا با مجوز وجود ندارد. در این مرحله، عضویت در یک سازمان تروریستی به معنای اخراج به دلایلی مانند عملیات علیه دولت است. این افراد با درخواست روادید معتبر نمی توانند وارد کشور شوند، اما در صورت طرح دعوی در دادگاه اداری مبنی بر ابطال حکم اخراج و در صورت مثبت بودن این پرونده برای فرد، حکم اخراج لغو و تبعه خارجی لغو می شود. می تواند وارد ترکیه شود.
ما به عنوان مشاوره ترجمه مهران با کادری مجرب در خدمت شما هستیم.
روش دعوی علیه تصمیم اخراج
اعتراض به تصمیم اخراج از طریق دعوی قضایی قابل انجام است. تصمیم اخراج یک اقدام اداری است زیرا تصمیمی است که توسط مقامات اداری گرفته می شود. برای ابطال یک اقدام اداری باید دعوای ابطال در دادگاه اداری مطرح شود. کلیه کارها و معاملات انجام شده توسط اداره قابل رسیدگی قضایی می باشد. این اقدامات انجام شده توسط اداره تا زمانی که به دادگاه کشیده نشود، قانونی تلقی می شود.
اگر تصمیم اخراج برای یک تبعه خارجی گرفته شده باشد، اداره ای که تصمیم گرفته است با توجیه تصمیم اتخاذ شده به خارجی مورد نظر یا نماینده قانونی این خارجی اطلاع می دهد.
تبعه خارجی که حکم اخراج در مورد وی اعمال خواهد شد می تواند با این ادعا که تصمیم اخراج صادره علیه وی در این چارچوب غیرقانونی بوده است، برای ابطال تصمیم به دادگاه اداری مربوطه طرح دعوی کند. در این مرحله، مهلت هفت (7) روزه برای طرح این دعوا وجود دارد که اعتراض به تصمیم تبعید است. تبعه خارجی باید ظرف مدت هفت (7) روز از تاریخ ابلاغ حکم اخراج این دعوی را اقامه کند. نکته ای که در این مرحله باید مورد توجه قرار گیرد این است: تبعه خارجی که تصمیم به وی ابلاغ شده است باید در اسرع وقت نسبت به پرونده اقدام کند. زیرا وقتی یک فرد خارجی که می خواهد به دعوا مراجعه کند به وکیل خود مراجعه می کند، مراحل زیادی وجود دارد که وکیل باید انجام دهد و زمان زیادی می برد (مثلا مکاتبه با اداره مهاجرت استان، جمع آوری مدارکی که جمع آوری خواهد شد. از محل دیگری بسته به محتوای پرونده یا نوشتن دادخواست، تحقیق در مورد تصمیم لازم، اقامه دعوی و ...) موجود است.
مترجمی و مشاوره مهران در تمامی مراحل همراه شماست.
پرونده لغو اخراج...
به طور کلی، طرح دعوی ابطال در دادگاه اداری علیه این تصمیم، اجرای فرآیند اخراج خارجی را متوقف می کند. به عبارت دیگر، تا زمانی که دادگاه در مورد موضوع تصمیم نگیرد، نمی توان تبعه خارجی را اخراج کرد. فرد می تواند به اقامت خود در ترکیه ادامه دهد که این حق بسیار خوبی برای یک فرد خارجی است.
در برخی موارد بسته به دلیل اخراج، کدی به فرد دیپورت شده تعلق می گیرد. به عنوان مثال V-70 یا G-87 و غیره. مانند کدها حذف این گونه کدها تنها منوط به طرح دعوی در دادگاه اداری است. شما می توانید اطلاعات دقیق در مورد این موضوع را از وب سایت اداره اداره مهاجرت دریافت کنید.
مراحل و فرآیند اخراج
این خارجی که زمینه های اخراج او فراهم شده است، ممکن است توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده باشد. یا اگر یک نهاد رسمی متوجه مشکل تبعه خارجی شود، ممکن است موضوع را به نیروی انتظامی گزارش داده باشد. علاوه بر این، فرد خارجی می تواند بنا به درخواست خود، وضعیت خود را به اداره مهاجرت یا مجریان قانون اطلاع دهد و بر این اساس اعلام کند که می خواهد ترکیه را ترک کند.
تبعه خارجی اسیر/تسلیم شده ابتدا به بیمارستان منتقل و معاینه می شود. سپس او را به محلی که اداره مهاجرت استانی که برای چنین شرایطی در آن قرار دارد، می برند. در اینجا اسناد مربوط به اخراج تبعه خارجی تهیه می شود. در این مرحله (یعنی قبل از تصمیم گیری)، فرد خارجی می تواند وکیل بگیرد، با وکیل خود ملاقات کند، وکیل خود را با اداره مهاجرت استان ملاقات کند تا از تصمیم اخراج جلوگیری کند، یا می تواند به این تصمیم اعتراض کند. اخذ مدارک لازم
دعوت به ترک (Call to Abandon, Invitation to Abandon) چیست؟
اگر تبعه خارجی که شرایط اخراج را دارد، درخواست اخراج خود را به پلیس/نیروهای انتظامی ارائه دهد یا از طریق وکیل خود اطمینان حاصل کند که تصمیمی مبنی بر صدور دعوت به خروج به جای اخراج گرفته شده است، ممکن است لازم نباشد فرد به مرکز حذف منتقل شود. برای اتباع خارجی در چنین شرایطی یک روال قانونی به نام دعوت به خروج (دعوت به خروج، فراخوان برای خروج) وجود دارد که برای خارجی بسیار بهتر است. یک فرد خارجی که مشمول دعوت به خروج از ترکیه است، حداقل 15 روز فرصت دارد تا ترکیه را ترک کند. حداکثر سقف این مدت 30 روز تعیین شده است.
برای دعوت به خروج، الزامی نیست که تبعه خارجی وضعیت خود را به نیروهای امنیتی / انتظامی گزارش داده باشد. در موارد عادی، فردی که تشخیص داده شده ویزای خود را نقض کرده و تصمیم اخراج وی توسط اداره صادر شده است نیز ممکن است دعوت به ترک شود. این وضعیت کاملاً در اختیار دولت است. با این حال، اگر تبعه خارجی داوطلبانه وضعیت خود را به نیروهای امنیتی / انتظامی گزارش داده باشد، هیچ قانونی وجود ندارد که مفاد رویه دعوت به ترک الزاماً در مورد این شخص خارجی اعمال شود. در این مرحله، وضعیت شخصی، سابقه و خصوصیات ذهنی عمومی اتباع خارجی که شرایط اخراج وی برآورده شده است مورد بررسی قرار می گیرد. برای فرد خارجی که باید اخراج شود، ظن اختفا یا فرار، خروج و ورود ممنوع، اقدام به تجارت با اسناد جعلی و غیره وجود دارد. در صورت وقوع چنین شرایطی، مراحل دعوت به ترک در این مرحله اجرا نمی شود.
چه کسانی را نمی توان اخراج کرد؟
اگر تبعه خارجی در کشوری که به آن تبعید می شود با خطر شکنجه یا مرگ مواجه شود، امکان اخراج این فرد وجود ندارد. در این مرحله، وجود علائم واقعی بررسی می شود.
در صورتی که تبعه خارجی که باید اخراج شود دارای شرایط خاصی باشد که مانع از مسافرت وی می شود مانند کهولت سن یا بارداری، امکان اخراج این فرد وجود ندارد.
فرد مورد نظر تحت معالجه مهمی در ترکیه است و این درمان در کشوری که به آن منتقل می شود امکان پذیر نیست و یا روند انتقال بر سلامت تبعه خارجی و غیره تاثیر منفی خواهد گذاشت. در چنین مواردی نمی توان دوباره اخراج کرد.
افراد خارجی که مورد قاچاق انسان، خشونت جنسی یا سطوح قابل توجهی از خشونت جسمی یا روانی قرار گرفتهاند و هنوز برای این موضوع تحت درمان هستند، نمیتوانند در این زمینه اخراج شوند.
طبق قانون مقرر شده است که برای همه این افراد حکم اخراج صادر نخواهد شد. اما در نتیجه این اتباع خارجی نیز افرادی هستند که شرایط اخراج را داشته اند. به همین دلیل ممکن است مقامات ذیصلاح از آنها خواسته شود در یک مکان ثابت زندگی کنند. علاوه بر این، ممکن است از آنها خواسته شود تا اعلانهای خاصی را (به عنوان مثال، رفتن به اداره مهاجرت استانی و امضا کردن) در بازههای زمانی معینی انجام دهند.
محدودیت های تشکیل پرونده
مدت محدودیت پرونده های مطرح شده با درخواست ابطال حکم تبعید 15 روز است. تبعه خارجی باید حداکثر ظرف مدت 15 روز از تاریخ تسلیم یا ابلاغ حکم اخراج، دعوی ابطال لازم را اقامه کند.
ابطال کد محدودیت صادر شده برای شخص همراه با حکم اخراج پس از انقضای مدت صورت نمی گیرد. حذف این کدها فقط با طرح دعوی قضایی امکان پذیر است. هیچ دوره محدودیتی برای این وجود ندارد.
دادگاه صلاحیتدار مسئول روند اخراج
در پرونده های ابطال که برای ابطال حکم تبعید مطرح می شود، دادگاه صالح، دادگاه اداری است. از آنجایی که تصمیم اخراج یک رویه اداری است، نهادی که قانونی بودن تصمیم را بررسی می کند دادگاه اداری است.
دادگاه صالح در این مورد دادگاهی است که اداره ای که این تصمیم را که یک اقدام اداری است، در آنجا قرار داده است. به عبارت دیگر، تبعه خارجی که مشمول حکم اخراج خواهد بود، باید برای ابطال این تصمیم در دادگاه اداری محل استقرار اداره اقدام کننده شکایت کند.
اهمیت کارشناس در فرآیند و پرونده های اخراج
روال قانونی اخراج اتباع خارجی در قانون به صراحت بیان شده است. با این حال از نظر قانون گذاری دارای احکام پراکنده است. از آنجایی که تبعه خارجی از قوانین ترکیه دور است، نحوه اجرای این مقررات همیشه در چارچوب قانون عمل نمی کند.
اخراج یک روش اداری است. تصمیم قضایی نیست. به همین دلیل، بسیاری از موقعیت های غیرقانونی ممکن است در نقطه اجرا ایجاد شود. به ویژه، برخی از اتباع خارجی که نباید اخراج شوند، ممکن است به طور غیرقانونی اخراج شوند، اگرچه مسلم است که در کشور مقصد با خطراتی مواجه خواهند شد.
امکان بازگشت فرد دیپورت شده به ترکیه قبل از اتمام حکم وجود دارد. امکان این وضعیت منوط به اجرای صحیح و سریع روال قانونی موضوع است. با توجه به همه این دلایل، برای خارجیان بسیار سودمند است که از کارشناسان مجرب در این زمینه که تصمیم اخراج برای آنها گرفته شده است، کمک حقوقی درخواست کند. برای خدمات مشاوره در ترکیه، درخواست مجوز کار، قرار ملاقات، مراحل ازدواج و طلاق، ثبت نام در آزمون ها، ترجمه درخواست های حمایت موقت و حمایت بین المللی و اسناد وضعیت، ترجمه مدارک تابعیت یا اخراج ترکیه و غیره می توانید با کارشناسان ما با شماره 08507629344 تماس بگیرید. شما می توانید از مترجمان ما پشتیبانی دریافت کنید.
مراحل اخراج، حذف اخراج، مراحل مجوز کار، گروه مهران، مراحل ترجمه